Portfolio

Online evenement op uniek platform

Klant: Micro Focus – The Netherlands & Belgium
In de unieke setting van ons eigen Online Event Venue-platform presenteerde Micro Focus hun eerste online event: REALIZE 2020. Een gevarieerd en interactief programma met diverse (internationale) sprekers.

Winnaars in het HPE Partner Café

Klant: HPE
In het online HPE Partner Café gaf HPE een kickstart van het nieuwe fiscale jaar 2021 en werden de winnaars bekend gemaakt van de felbegeerde HPE Partner Awards 2020.

On Air: Aruba met Ajax & Formule 1

Klant: Aruba – a Hewlett Packard Enterprise company
Een online event waarbij de belangrijke rol van Aruba bij AFC Ajax en in de Formule 1 wordt verduidelijkt aan de hand van aansprekende sprekers, cases en anekdotes. Data, snelheid, player performance en nog veel meer…

Online woonbeurs De Volgerlanden

Klant: De Volgerlanden gemeente Hendrik-Ido-Ambacht
De organisatie van een online woonbeurs op ons eigen Online Event Venue-platform met alle partners van de gemeente. Een interactief programma met diverse sprekers.

1 + 1 = 3

Klanten: HPE en Aruba Networks
Eén dag, één locatie, drie business events. Met 2 verschillende Partner Update events en een feestelijk Partner New Year’s event is het jaar voor HPE en Aruba goed begonnen.

Brand New Year, Brand New Office

Klant: SUSE
Het nieuwe jaar 2020 ging voor SUSE van start met het vieren van de recente verhuizing van het BeNeLux hoofdkantoor naar de 14e verdieping van de Zuidtoren in Hoofddorp.

HPE Discover More 2019

Klant: HPE
Het grootste HPE-congres in Nederland met een veelzijdig programma: keynotes, business cases, break-outs, inspirerende beursvloer, Partner Award show en entertainment.

Software Webinar Lounge

Klant: Micro Focus
Effectieve closed-loop marketing: het ontwikkelen, implementeren en realiseren van webinar lounge-concepten voor wereldwijde regio’s m.b.t. bepaalde thema’s.

Like Nobody is Watching

Klant: Kokon
Wat gebeurt er als er een gepassioneerd architect én componist in je schuilt? Dan krijg je een prachtige cd, uitgevoerd door het Metropole Orkest en een concert gala waar alle componenten samenvallen.

Woonvisie 2030

Klant: Gemeente Den Haag
De ontwikkeling en organisatie van een inspirerend stadsbreed gesprek, waar betrokken bewoners en professionals overleg voeren over een nieuwe woonvisie 2030 voor Den Haag.

Experience Tour

Klant: Micro Focus
De ontwikkeling van de jaarlijks terugkerende conferentie ‘Experience Tour’ – een stevig inhoudelijk programma over de solution-as van Micro Focus.

WoodWing Xperience 2019

Klant: WoodWing
Internationaal, 3-daags congres waar sprekers en experts van merken en uitgevers over de hele wereld samen komen om kennis te delen en nieuwe mensen te leren kennen.

De Weg van het Water

Klant: Unie van Waterschappen
Een congres waarbij waterschappen, gemeenten en het bedrijfsleven samen komen om de volgende stap te zetten naar een duurzame samenleving, met de afvalwaterketen als uitgangspunt.

Officiële handelingen & mijlpalen

Klant: BPD
Officiële handelingen op bouwplaatsen om nieuwe bewoners en extern betrokkenen feestelijk te betrekken bij hun nieuwe woon- en leefomgeving. Hét moment waarop gebiedsontwikkelaar, bouwbedrijven, architecten, wethouders en nieuwe bewoners met elkaar een mijlpaal vieren.

Data & Cloud Expo

Klant: HPE
Design, ontwikkeling en bouw van HPE-stands tijdens de jaarlijkse Data & Cloud Expo in de Jaarbeurs. Het bewaken van de strakke huisstijlregels en het ontwikkelen van een activatieprogramma zijn key.

Naast live events en hybride events is online events de afgelopen periode een belangrijke toevoeging geworden aan de verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een event. Bekijk hier onze demo van het Online Event Platform.