Data & Cloud Expo

Omdat het beheren en beheersen van de huisstijl een vast gegeven is als preferred supplier van HPE, is PurPur in de afgelopen jaren gevraagd een stand te ontwerpen en ontwikkelen voor de jaarlijks terugkerende Data & Cloud Expo: het event dat gaat over actuele vraagstukken en relevante oplossingen omtrent zakelijke ICT. Een eilandstand van zo’n 100 m2, met de (in de loop der jaren) veranderende huisstijl ook een veranderende look & feel, messaging en activatie.

In de samenwerking binnen ons multidisciplinaire team weten wij als geen ander te voldoen aan de hoge kwaliteit die onze opdrachtgever van ons vraagt. Met elkaar overtreffen we vaak de verwachting. Elk project in deze samenwerking is weer een bevestiging van de uitspraak ‘don’t change a winning team!’.


Verantwoordelijkheden

PurPur was verantwoordelijk voor het totale projectmanagement m.b.t. het ontwerp, de ontwikkeling, bouw en inrichting van de stand, het ontwikkelen van de communicatiedragers en aanvullende standbemanning voor deze 2-daagse conferentie met beursvloer.

In het kort

Opdrachtgever:
Hewlett Packard Enterprise
Opdracht:
HPE-stand tijdens Data & Cloud Expo
Bereik:
8.000 bezoekers/
150 exposanten

Locatie:
Jaarbeurs, Utrecht

Partners

Nazca Vormgevers
GB Creation
Burgers Stand- en Interieurbouw

Bron foto’s

PurPur

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image