Team

Debby Blewanus
Partner / communicatie­adviseur
debby@purpur.nl

Debby is doortastend en altijd scherp op de grote lijnen. Bovendien is ze een sterk strategisch denker. Ze is als geen ander in staat om een team aan te sturen voor een uitvoering die perfect in de pas loopt met wat de klant wil. Want dat staat altijd centraal.

Annemieke Hogenelst
Partner / communicatie­adviseur
annemieke@purpur.nl

Annemieke kan de treffende vertaalslag maken van concept en creatie naar implementatie. Complexe programma’s vormt zij efficiënt om tot praktische (event)-concepten met impact. Design, vormgeving, tekst en inhoud zijn haar tweede natuur. Daarbij is luisteren naar de klant key.

Melanie van Holstein
Financieel- & projectmanager
melanie@purpur.nl

Melanie is een secuur financieel manager die mede verantwoordelijk is voor zowel de bedrijfsmatige – als projectmatige financiële processen. Daarnaast pakt zij als ervaren projectmanager campagnes, evenementen en communicatie­projecten op. En altijd met oog voor detail.

Esmee Martens
Junior project manager

Esmee heeft een grote passie voor communicatie en events. Een projectmedewerker die meedenkt en geen deadline mist. Specialiseert zich daarnaast in digital marketing en social media. 

Hennie Spermon
Creative copywriter

Hennie vertaalt communicatie­vraagstukken in creatieve campagnes. Hij kan zowel in tekst als visueel de vertaalslag maken naar campagnes met impact die de boodschap perfect overbrengen.

Guido Barnhoorn
3D Art director en designer

Ruimtelijke vormgeving voor beurzen en stands is een vak. Guido Barnhoorn heeft een scherpe blik, een creatief én praktisch brein en het talent om concepten visueel te vertalen voor dit doeleinde. 

Ruud Burgers & zijn team
Standbouw en decorontwerp

Ruud is standbouwer en ‑ontwerper pur sang. Tot in de kleinste details voert hij de ontwerpen uit. Als perfectionist en praktisch meedenker levert hij een bijzonder hoge service. Goed voorbereid en op tijd. Ruud en zijn team realiseren indruk­wekkende stands en decors die grote indruk maken op onze opdrachtgevers – waar ook ter wereld. 

Carola Onings, Zlatan Buzdon en Margret van der Hoeven
Hospitality Team  

Ons vaste hospitality team zorgt voor een soepele gang van zaken op onze evenementen. Niet alleen verantwoordelijk voor de eerste indruk – van professionele ontvangst tot registratie – maar tevens in staat de gasten op een prettige manier te assisteren waar nodig. Een perfecte service met een warme glimlach.

Werken bij PurPur
Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd geïnteresseerd om nieuwe, enthousiaste mensen te leren kennen met verstand van zaken. Dus ben je opzoek naar een leuke uitdaging of denk je ons team te kunnen versterken? Mail of bel ons en wie weet, zien we elkaar snel!Contact

Stuur ons een e-mail

    Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

    Kom eens langs