Micro Focus

Onze opdracht was duidelijk. Het organiseren van een heel succesvol virtueel evenement wat kan tippen aan een live event qua beleving. Wij hebben gekozen voor onze eigen innovatieve 3D- evenementenlocatie.

In tijden van elkaar niet live mogen ontmoeten, blijft er bij onze opdrachtgever Micro Focus toch behoefte om kennis te delen en hun klanten en partners te blijven inspireren.

Tijdens dit online live event is het plenaire programma live vanuit de studio uitgezonden. De overige 4 break-outs zijn pre-recorded en hebben een week open gestaan voor bezoekers van het platform. Het is een mooi, online event geworden met interactie, live – & online sprekers, break-outs en een partner beursvloer.

Micro Focus heeft haar partners Expleo, Capitar Security, TCS en Sogeti uitgenodigd om dit event te sponsoren en zij kregen hiervoor o.a. een eigen virtuele stand op de beursvloer.

Verantwoordelijkheden

PurPur was verantwoordelijk voor het inzetten van ons eigen online event platform, totale projectmanagement, begeleiding, communicatie, productionele uitvoering, logistiek en financieel management.

Nieuwsgierig om te kijken wat wij voor uw online event kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail.

In het kort

Opdrachtgever:
Micro Focus Nederland & België
Opdracht:
Online event organiseren
Bereik:
Klanten en partners van Micro Focus
Thema:
Realize IT 2020
Locatie:
Live vanuit onze eigen studio

Partners