In opdracht van Aruba organiseerden we een online event dat live werd uitgezonden. Het dynamische programma was erop gericht om het Aruba Edge Services Platform in de schijnwerpers te zetten – een geïntegreerd data-analyseplatform voor alle netwerkinfo.

Analyse aan de Edge

De groeiende activiteit aan de Edge (de plek waar de fysieke – én de digitale wereld elkaar ontmoeten) vraagt om een andere aanpak van data die via verschillende netwerken binnenkomt. Tijdens het online event van Aruba ‘Embrace Edge Technologies: Data to Decisions’ ontdekte men hoe analyse aan de Edge zorgt voor minder druk op het netwerk en management. En tevens zorgt voor meer veiligheid.

The magic mix van Aruba, Ajax en F1

Om het programma zo aantrekkelijk mogelijk over te brengen is gekozen voor een mix van presentaties, een klantencase en een talkshow. Robert Doornbos (voormalig F1-coureur en -analist bij Ziggo) werd daarbij zowel ingezet als moderator als spreker. Hij legde de connectie tussen de wereld van snelheid en de rol van data bij het maken van split-second beslissingen tijdens de race die digitale transformatie heet. Max Reckers (Performance Technology Consultant) van AFC Ajax is nauw betrokken bij een project waarbij Aruba- en HPE-technologie wordt gebruikt om data tijdens trainingen real-time te analyseren om zo de prestaties van Ajax-spelers te optimaliseren. Het ESP platform van Aruba in combinatie met elementen uit de Formule 1 en het voetbal (doorspekt met ervaringen en anekdotes) maakte het geheel tot een interessant en vermakelijk geheel. Het evenement werd zeer goed beoordeeld.

Verantwoordelijkheden

PurPur was verantwoordelijk voor het creëren van een optimale online beleving. Zoekend naar de juiste vorm voor het programma, op de juiste locatie en met de juiste mix van interne en externe sprekers. Daarmee dus ook verantwoordelijk voor het totale projectmanagement, communicatie, begeleiding, productionele uitvoering, logistiek en financieel management.

Nieuwsgierig om te kijken wat wij voor uw online event kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail.

In het kort

Opdrachtgever:
Aruba – a Hewlett Packard Enterprise company
Opdracht:
Organiseren van een online event
Bereik:
Klanten en prospects van Aruba
Thema:
Embrace Edge Technologies: Data to Decisions
Locatie:
Live vanuit de Mainstage Studio in het NBC Congrescentrum

Partners

Bron foto’s en film