HPE Discover More

HPE Discover More is de grootste HPE-conferentie in Nederland. Het zeer veelzijdige aanbod sloot naadloos aan bij de verwachtingen van de diverse doelgroepen die elk op hun eigen niveau werden bediend. Een non-stop en one-stop-shop voor kennis over de meest prangende IT-vraagstukken, strategische inzichten, nieuwe technologische ontwikkelingen en interessante business cases. HPE Discover More presenteerde een ijzersterk programma dat de partner en klant de gelegenheid bood nieuwe kennis en inzichten tot zich te nemen én te netwerken met hun peers in de IT-industrie. 

In het kort: diverse plenaire programma’s, meer dan 50 verschillende, inhoudelijke sessies verdeeld over Tech Tracks en Inspiration Tracks, persprogramma, uitgebreide beursvloer met interactieve demo’s waar niet alleen HPE zich presenteerde maar ook haar partners, Hands-on Labs, jaarlijkse HPE Partner Awards uitreiking, lunches voor (hoger) management.

Verantwoordelijkheden

PurPur was verantwoordelijk voor het totale projectmanagement, de conceptontwikkeling, begeleiding, communicatie en registratie, beursontwikkeling en -productie, productionele uitvoering, logistiek en financieel management.

In het kort

Opdrachtgever:
Hewlett Packard Enterprise
Opdracht:
Conferentie ‘HPE Discover More’
Bereik:
1.200 partners & klanten
Thema:
Accelerating Next
Locatie:
Midden Nederland Hallen, Barneveld

Partners

Bron foto’s en film

  • Remco Productions
  • Talent2Connect
Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image