HPE en Aruba

Voor alles is een eerste keer: 3 evenementen op 1 dag op 1 locatie. Op donderdag 30 januari 2020 gingen de deuren van Wicked Grounds in Amsterdam open voor de Aruba Partner Update 2020, de HPE en Pointnext & Hybrid IT Partner Update 2020 en het HPE Partner New Year’s event. Met als kers op de taart de uitreiking van de diverse Fiscal Year 2020 Partner Statussen van zowel Aruba als HPE.

Een volle dag waarop de 3 events aaneensloten en op sommige momenten zelfs overlapten. Op een dag als deze moeten alle radartjes soepel in elkaar blijven draaien. Dat vraagt iets van het totale organisatieteam: locatie, techniek, parkeerbegeleiding, entertainment, fotografen, opdrachtgevers en ons eigen PurPur team. Met een onverwacht hoge opkomst zijn we hierin meer dan geslaagd.

In het kort: plenaire programma’s over diverse Aruba onderwerpen en experiences, de HPE-proposities en positionering van de Infosight – en Greenlake programma’s en werd er feestelijk geproost op het nieuwe jaar en de succesvolle samenwerking tussen HPE, Aruba en alle partners. Een overweldigende opkomst van 350 bezoekers was het resultaat.

Verantwoordelijkheden

PurPur was verantwoordelijk voor het totale projectmanagement, begeleiding, communicatie, productionele uitvoering, logistiek en financieel management.

Kennismaken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons een e-mail.

In het kort

Opdrachtgever:
HPE en Aruba Networks
Opdracht:
Drie business events op één dag
Bereik:
350 partners van HPE en Aruba
Thema:
Partner Updates & New Year’s event
Locatie:
Wicked Grounds Amsterdam

Partners

Slider image

Slider image

Slider image