Evenementenorganisatie Den Haag

Organisatiebureau voor uw zakelijke evenementen in Den Haag

Bent u op zoek naar een ervaren evenementenbureau in Den Haag of omgeving? Dan bent u bij organisatiebureau PurPur aan het juiste adres. Wij hebben als marketingbureau ruime ervaring op het gebied van (strategische) marketing en communicatiemanagement. Daarbij hebben wij ons gespecialiseerd in evenementenorganisatie. Dat blijkt wel uit de ruim 800 evenementen die wij al hebben mogen organiseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op: +31 (0)70 324 00 12.

Wat doen wij als evenementen organisatie?

Wij van PurPur kunnen de organisatie van uw zakelijke evenementen in Den Haag volledig uit handen nemen, van concept en planning tot uitvoer en afronding. Dankzij onze achtergrond bij gerenommeerde bedrijven hebben wij unieke kennis en ervaring opgedaan op het gebied van marketing, communicatie en evenementen organisatie. Wij zijn er voor de grote opdrachtgevers, maar treden ook op als evenementen organisator voor kleinere evenementen in de regio Den Haag. Op beide terreinen hebben wij onze sporen verdiend, wat blijkt uit de meer dan 800 evenementen die wij in de afgelopen jaren hebben neergezet. Benieuwd naar onze diensten als marketingbureau? Kijk dan onder het kopje ‘portfolio’ voor tevreden reacties van onze opdrachtgevers die we als organisatiebureau hebben geholpen.

Professioneel evenementenbureau voor bedrijven in Den Haag

PurPur is een organisatiebureau en houdt zich bezig met evenementenorganisatie in Den Haag en omgeving. Onze kracht ligt op het gebied van zakelijke evenementen. Dankzij onze ervaring aan zowel de klant- als bureauzijde weten wij dat de aanpak van een communicatietraject of het organiseren van een zakelijk evenement veel druk kan leggen op een organisatie. Daarom gaan wij niet tegenover u zitten, maar naast u. Wij vinden een persoonlijke en professionele benadering erg belangrijk als evenementen organisator. Daarom worden wij het liefst een gespecialiseerd verlengstuk van uw evenementen organisatie in Den Haag en omgeving. Samen gaan we voor kwaliteit en een optimaal resultaat!

Ga voor evenementenbureau PurPur voor uw evenementenorganisatie!

U zult merken dat onze service en betrokkenheid net verdergaat dan die van een andere evenementen organisator in en rondom Den Haag. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een enthousiast team en ons brede netwerk als organisatiebureau. Wij vinden een duidelijk en open kostenplaatje belangrijk. Onze opdrachtgevers vinden ons een daadkrachtige schakel tussen klant en leverancier. Kortom, u zit bij ons goed als u een evenementenbureau of marketingbureau in Den Haag of omgeving zoekt. Vraag vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee op het gebied van zakelijke evenementenorganisatie. Bel: +31 (0)70 324 00 12.