Organisatiebureau

Veelzijdig bureau

U weet ongetwijfeld dat u bij evenementenorganisatie moet denken aan een realtime registratiesysteem, smaakvolle catering, sfeervolle ambiance en een effectieve setting. Denkt u ook aan dieetwensen, of het opvangen en begeleiden van verlate gasten? Het lijken kleine details, maar voor uw gasten is het fijn als hier wel gedacht is. Het effect van die persoonlijke aandacht straalt af op uw organisatie.

Een professioneel organisatiebureau denkt met u mee en geeft u advies over alle fases in de totstandkoming van uw evenement. Bij PurPur staat een persoonlijke aanpak centraal en bouwen als organisatiebureau wij graag een langdurige relatie op met onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij terugkerende evenementen voor onze rekening nemen en krijgt u steeds op maat gemaakt advies van onze veelzijdige organisatiebureau. Meer weten? Bel: +31 (0)70 324 00 12

Onze opdrachtgevers

Vele tevreden opdrachtgevers in de midden- en grootzakelijke markt gingen u al voor en kozen voor organisatiebureau PurPur. Inmiddels hebben we voor meer dan 1000 projecten mogen tekenen en zijn we al bijna een decennium de vaste evenementenpartner van onder meer HP Benelux. Een enorme eer voor ons, waar we ook bijzonder trots op zijn. Kijkt u eens onder ‘projecten’ en lees hoe onze opdrachtgevers het samenwerken met organisatiebureau PurPur ervaren.

Daarom een organisatiebureau!

Een van onze opdrachtgevers zei dat hij van een organisatiebureau een vlekkeloos uitgevoerd evenement verwacht en dat er ook actief moet worden meegedacht in de voorbereiding. Wij hebben hen daarin niet teleurgesteld. Want dat is precies waar wij ook voor staan. We denken met u mee over het concept en nemen u de uitvoering graag uit handen. En er zijn meer redenen om een organisatiebureau in de arm te nemen:

  • Dankzij onze ervaring weten we precies wat de aandachtspunten zijn en kunnen we bij uitdagingen snel schakelen en een oplossing vinden.
  • Het organiseren van een evenement is tijdrovend en vormt vaak een zware belasting voor een organisatie die hier niet gespecialiseerd in is. Vraag daarom een externe partij om uw evenement tot in de puntjes voor u te regelen. Dat scheelt u veel tijd en zorgen.
  • PurPur heeft in de afgelopen jaren contacten opgebouwd met verschillende kennisleveranciers en locaties door het land. We weten daardoor precies welke mogelijkheden er zijn en kunnen u hier advies over geven.
  • Ons eigen team aan ervaren en enthousiaste hostesses en gastvrouwen zorgt voor een hartelijke ontvangst van uw gasten en een professionele begeleiding tijdens uw evenement.

Vrijblijvend sparren met een organisatiebureau?

Wilt u een organisatiebureau met oog voor detail, een professionele en persoonlijke aanpak dat al jarenlang ervaring heeft in vele verschillende soorten evenementen? Dan bent u bij PurPur op de juiste plek. Wij gaan graag eens met u aan tafel zitten om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken. Daarbij zitten we altijd naast u, en niet tegenover u. Samen gaan we voor kwaliteit en een optimaal resultaat. Vul het contactformulier op onze website in of bel ons organisatiebureau: +31 (0)70 324 00 12