Evenementen organisatie

Evenementen organiseren daar zijn wij goed in!

‘Als er een Oscar zou zijn voor events, dan had PurPur die zeker gewonnen!’ Iets mooiers kan een tevreden opdrachtgever bijna niet zeggen. We zijn ontzettend trots op dit compliment van KPN. Ons enthousiaste team werkt ontzettend hard om voor iedere klant een geslaagd evenement neer te zetten. Of het nu gaat om evenementen organisatie of een congres, seminar of beurs – wij zetten altijd net die extra stap voor onze opdrachtgevers. Daarmee onderscheiden wij ons van concurrenten in onze branche. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op en bel: +31 (0)70 324 00 12

Ruim 1000 projecten

Op dit moment hebben we een indrukwekkend aantal van meer dan 1000 evenementen mogen organiseren binnen het segment bovenkant MKB en grootzakelijke markt. Hierdoor hebben we veel ervaring opgedaan met allerlei typen projecten. Daarnaast hebben wij contacten met veel verschillende kennispartners in ons vakgebied. We kunnen u dus uitstekend adviseren. Als u dat wilt, kunnen wij voor u de gehele evenementen organisatie uit handen nemen. Zo kunnen wij het concept voor u uitdenken, een planning maken, het project managen en de uitvoering verzorgen. U hoeft op de dag zelf alleen maar te genieten. PurPur regelt uw zakelijke evenementen graag voor u!

Meer dan evenementen organisatie

U kunt bij ons terecht voor meer dan alleen de organisatie van uw evenement. Ook de communicatie rond uw evenementen kunnen wij voor u verzorgen. We hebben bijvoorbeeld ervaring met het uitrollen van marketing- en communicatieplannen en kunnen een compleet DM-traject begeleiden. U vindt bij ons dus een compleet aanbod aan diensten. Zo kunnen we onze opdrachtgevers compleet ontzorgen, omdat zij weten dat hun evenement en de bijbehorende communicatie bij ons in goede handen zijn.

Zoekt u een betrouwbare en professionele partner om uw evenement te organiseren? Dan gaan wij graag voor u aan de slag. Kijkt u eens onder ‘projecten’ en lees hoe onze opdrachtgevers het samenwerken met PurPur ervaren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van concept, organisatie en uitvoering? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag over. Vul het contactformulier in of bel: +31 (0)70 324 00 12