Marketingbureau

Meer dan alleen een marketingbureau

Zoekt u een professioneel en betrouwbaar marketingbureau dat kwaliteit levert? Dan kunt u uitstekend terecht bij het enthousiaste team van PurPur. Wij hebben een enthousiast event team dat u verrast, inspireert, motiveert en kennis met u deelt.

Omdat wij ervaring hebben aan klant- en bureauzijde weten we dat een communicatietraject of evenement veel van uw organisatie vragen. Daarom kunnen we dit volledig voor u regelen. We gaan niet tegenover u zitten, maar naast u.
Zo zijn we het liefst een gespecialiseerd verlengstuk van uw organisatie. En die aanpak waarderen onze opdrachtgevers erg. Kijkt u eens onder ‘projecten’ en lees hoe onze opdrachtgevers het samenwerken met PurPur ervaren.
Wilt u meer weten of heeft u interesse in een afspraak met ons veelzijdige marketingbureau? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag over. Vul het contactformulier in of bel: +31 (0)70 324 00 12

PurPur gaat verder

Onze service en betrokkenheid gaat verder dan die van ieder ander marketingbureau. Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze opdrachtgevers, zodat wij u voor terugkerende gelegenheden van dienst kunnen zijn op het gebied van marketing, communicatie en evenementenorganisatie.

Passie voor evenementen

U zult merken dat onze veelzijdige insteek ons een perfecte partner maakt voor uw evenement. Zo kunnen wij niet alleen het concept voor u uitdenken en u de uitvoering en organisatie compleet uit handen nemen, maar kunnen wij als marketingbureau ook alle communicatie rond uw evenement verzorgen. In de loop der jaren is de focus van ons eventmarketingbureau komen te liggen op zakelijke evenementen, zoals congressen en beurzen maar ook relatiemarketingevents.

Inmiddels hebben we al meer dan 1000 evenementen en vele tevreden klanten op onze naam staan. We gaan als marketingbureau graag voor u aan de slag!

Worden wij uw marketingbureau?

Als het aan ons ligt, zijn wij graag uw partner voor uw marketing- of communicatietraject of voor de organisatie van uw evenement. Wij zijn u het liefste zelfs op al deze terreinen van dienst. Maar eerst vinden we het belangrijk om kennis te maken en uw wensen en behoeften te bespreken. Wat kunnen wij als marketingbureau voor u betekenen? Daarover gaan we graag met u in gesprek. Want om tot een geslaagd eindresultaat te komen, is een gedegen voorbereiding van groot belang. Wilt u vrijblijvend informatie aanvragen of wilt u graag een offerte? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer. Vul het contactformulier in of bel: +31 (0)70 324 00 12