Evenementenorganisatie

Voor al uw evenementenorganisatie en communicatie

U bent bij PurPur aan het juiste adres voor een compleet aanbod op het gebied van evenementenorganisatie en communicatie. Zo kunnen wij een concept uitdenken voor uw evenement, maken wij de bijbehorende planning en dragen wij zorg voor de uitvoering. Ook kunnen wij de communicatie en marketing rond uw evenement voor onze rekening nemen. U hoeft niets anders te doen dan met ons mee te denken en op de dag zelf te genieten van een geslaagd evenement. Laat onze evenementenorganisatie u uw werk uit handen nemen. Bel voor meer informatie: +31 (0)70 324 00 12.

Kies daarom voor PurPur

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat veel klanten achteraf blij zijn dat ze een organisatie hebben ingeschakeld voor hun evenement. Er komt namelijk veel kijken bij evenementenorganisatie, waardoor het eigen werk zwaar belast kan worden. Bovendien hebben wij verstand van zaken. We weten waar we op moeten letten en kunnen problemen snel verhelpen. Ook hebben wij contact met leveranciers en locaties door het hele land. Zo kunnen we u optimaal van advies voorzien over de mogelijkheden. Tot slot hebben wij een eigen team van enthousiaste gastvrouwen en hostesses in dienst, die zorgen voor een keurige ontvangst van uw gasten. Kortom, kies voor de ervaren en professionele evenementenorganisatie van PurPur!

Onze eerdere projecten

Als evenementenorganisatie zijn we verantwoordelijk geweest voor ruim 800 uiteenlopende evenementen in de midden- en grootzakelijke markt. We zijn hier erg trots op. Daarom hieronder een kleine impressie van onze eerdere projecten:

  • congres en symposium
  • open dag
  • strandfeest
  • stafweekenden
  • Sinterklaasfeesten
  • marathon
  • business challenge
  • tijdschriftpresentatie

U ziet al dat wij als evenementenorganisatie breed inzetbaar zijn. Heeft u zelf ook een idee over uw evenement of wilt graag met ons sparren? Wij staan graag voor u klaar. Samen gaan we voor kwaliteit en een optimaal resultaat!

Kwalitatieve evenementenorganisatie

‘Ik noem het de ‘PurPur-touch’. PurPur weet namelijk met hun jarenlange ervaring en professionele voorbereiding van elk event, klein of groot, telkens weer een mooie show neer te zetten. Met PurPur weet je gewoon dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid en ontzorgt. Klanten en hun relaties staan bij PurPur altijd voorop!’ Dit zijn mooie woorden van onze tevreden klant HP voor wie wij de vaste partner in evenementenorganisatie zijn. Wilt u meer lezen over onze klanten? Bekijk dan onze eerdere evenementen onder het kopje ‘Projecten’. Wilt u ook tot onze tevreden klanten behoren? Neem dan contact op met ons via het formulier op de site of bel: +31 (0)70 324 00 12.