Evenementen organisator

PurPur heeft oog voor detail

Bij de organisatie van evenementen denkt u ongetwijfeld aan catering, aankleding en de ontvangst van gasten. Maar denkt u ook aan de dieetwensen van uw gasten of de opvang van laatkomers? Dat wordt vaak vergeten, maar het zijn net die extra dingen waar wij als evenementen organisator ook bij stilstaan. Bij PurPur vindt u professionals met oog voor detail. Uw gasten zullen blij verrast zijn als niet alleen de centrale ruimtes aangekleed zijn, maar dit ook doorgevoerd is in bijvoorbeeld de toiletten. Nieuwsgierig naar onze ideeën en mogelijkheden? Bel dan vandaag nog: +31 (0)70 324 00 12.

Waarom een evenementen organisator?

Er komt veel kijken bij de organisatie van een strandfeest, opening of congres, meer dan dat u misschien wel denkt. Onze ervaring en die van onze klanten is dat het vaak prettig werkt om een ervaren en betrouwbare organisator in te schakelen.

  • Wij weten waar we op moeten letten. Het zijn vaak de details waar de meeste tijd in gaat zitten. Wij weten precies hoe we eventuele problemen snel en soepel kunnen oplossen.
  • Een evenement organiseren kost veel tijd en is vaak een zware belasting voor een organisatie. Besteedt u dit uit aan een externe organisator, dan komt uw eigen werk en het evenement niet in de verdrukking.
  • Wij hebben contacten met leveranciers en locaties door heel het land. Zo weten wij precies welke mogelijkheden er zijn en kunnen wij u hierover adviseren.
  • Wij hebben een eigen team aan enthousiaste en ervaren gastvrouwen en hostesses voor een vriendelijk ontvangst en goede begeleiding van uw gasten bij onze evenementen.

Kennis van zaken

U vindt bij PurPur jarenlange ervaring als het gaat om de organisatie van evenementen. In totaal hebben wij meer dan 800 evenementen mogen organiseren. Dit doen wij met veel plezier voor vele klanten in de midden- en grootzakelijke markt. Wij mogen ons de vaste evenementen organisator van HP noemen. Onze kracht zit in onze loyaliteit, betrouwbare en persoonlijke aanpak. Wij gaan graag een ‘intieme’ en langdurige relatie met onze klanten aan, zodat wij als organisator maximaal kunnen inspelen op hun behoeften en daardoor uw marketing en communicatie op maat kunnen afstemmen.

Vrijblijvend meer informatie?

Zoekt u een betrouwbare evenementen organisator voor uw congres of symposium? Wat u ook wilt, wij organiseren het graag voor u. U bent bij ons aan het juiste adres voor een persoonlijke en betrokken organisator van uw evenement. Wilt u meer weten, vraag dan vrijblijvend meer advies. U kunt uiteraard ook een offerte aanvragen. Vul hiervoor het contactformulier op onze website in of bel: +31 (0)70 324 00 12.