Evenementenorganisatie Den Bosch

Uw evenementen organisator voor zakelijke evenementen in Den Bosch

Bij evenementen organisatie komt meer kijken dan u denkt. Zo moeten gasten ontvangen worden, moet er nagedacht worden over aankleding en catering en wilt u natuurlijk de perfecte locatie in of rond Den Bosch kiezen. Ervaring leert dat evenementenorganisatie vaak een zware belasting vormt voor een organisatie. Daarom is het vaak een goede keus om een professional in te schakelen. Wij van evenementen- en marketingbureau PurPur nemen u als evenementenbureau graag de organisatie van uw evenement uit handen. Catering, locatie, concept en ontvangst: wij regelen alles van begin tot eind voor u. Zo kunt u zelf genieten van uw zakelijke evenementen in Den Bosch of omgeving. Bel ons voor meer informatie: +31 (0)70 324 00 12.

Ervaren organisatiebureau

Dankzij onze jarenlange ervaring met evenementenorganisatie weten wij precies wat de aandachtspunten zijn bij het opzetten van een activiteit. Het spreekt voor zich dat we hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Ook weten we precies wat wel werkt en hebben we contacten met vele locaties en leveranciers. Zo weten we precies wat er mogelijk is in de evenementen organisatie in Den Bosch en omgeving. Ook kunnen we makkelijk inspelen op de vraagstukken die spelen bij onze klantenkring. Inmiddels hebben we meer dan 800 grote en kleine projecten mogen afronden voor verschillende opdrachtgevers en daar zijn we als evenementen organisator en marketingbureau natuurlijk erg trots op!

Evenementen organisatie voor bedrijven in Den Bosch

Wij werken als organisatiebureau door heel Nederland, dus ook in Den Bosch. Onze klanten komen uit de midden- tot grootzakelijke markt en het betreft zowel profit als non-profit bedrijven. Een van onze terugkerende opdrachtgevers is HP voor wie wij preferred supplier events & tradeshows zijn. Ook hebben wij als marketingbureau gewerkt voor Hoogheemraadschap van Delfland, KPN, Broekman Groep en Forensisch Psychiatrisch Centrum De Oostvaarderskliniek. Wilt u weten wat onze klanten vinden van de samenwerking met evenementenbureau PurPur? Kijk dan onder het kopje ‘portfolio’ op onze site. Hier vindt u enthousiaste testimonials, waar wij erg trots op zijn. Voor professionele evenementenorganisatie in de regio Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres.

Zakelijke evenementen in Den Bosch? Neem contact op

Wilt u graag dat wij als evenementenorganisatie aan de slag gaan voor bijvoorbeeld uw openingsevenement, congres of open dag in Den Bosch? Wat u ook wilt organiseren, wij denken als organisatiebureau heel graag met u mee! Voor ons is een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Daarom gaan we bij evenementen organisatie, eerst met u aan tafel zitten, niet tegenover maar naast u. Wilt u meer weten over onze werkwijze als evenementen organisator of over de mogelijkheden voor zakelijke evenementen in Den Bosch? Schakel dan snel ons evenementenbureau in! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Of u kunt ons telefonisch bereiken op: +31 (0)70 324 00 12.