Evenementenorganisatie Amsterdam

Evenementenbureau voor uw evenementen organisatie in Amsterdam

Bent u op zoek naar een evenementenbureau in Amsterdam of omgeving? Stop dan met zoeken en schakel PurPur in voor uw zakelijke evenementen. Het is namelijk onze passie om als organisatiebureau voor u een geslaagd evenement neer te zetten. Wij vinden het heerlijk om als marketingbureau een spilfunctie te hebben en verschillende partijen te kunnen aansturen, zoals verlichting, ontvangst en catering. Als dit resulteert in een spetterende activiteit kunnen wij als evenementen organisator tevreden zijn. Wilt u weten wat we voor uw evenementenorganisatie in Amsterdam kunnen betekenen, neem dan contact met ons op: +31 (0)70 324 00 12.

Professionele evenementenorganisatie

PurPur is een communicatie- en marketingbureau. Wij kunnen de organisatie van uw evenement in Amsterdam volledig uit handen nemen. Ook kunt u bij ons terecht voor business-to-business, relatiemarketing en het uitrollen van uw communicatie- en marketingplannen. Onze marketing professionals hebben bij verschillende gerenommeerde bedrijven gewerkt en hier kennis en ervaring opgedaan. Samen vormen we een enthousiast team, waarbij de kwaliteiten van eenieder de ruimte krijgen. We zijn binnen ons evenementenbureau uitstekend op elkaar ingespeeld, waardoor wij ieder project in Amsterdam tot een goed resultaat kunnen brengen.

Uniek organisatiebureau

Ons hart en onze specialiteit liggen bij de evenementen organisatie. Hierin komen allerlei disciplines samen, zoals marketing en communicatie. Daarbij vinden wij het een uitdaging om als marketingbureau de wens van de klant om te zetten in een concept en dit naar volle tevredenheid voor u in Amsterdam uit te voeren. Wij hebben meegewerkt aan de totstandkoming van meer dan 800 evenementen en daar zijn we als evenementen organisator ontzettend trots op. Wilt u weten voor welke grote en kleine bedrijven wij hebben gewerkt als evenementen organisatie? Neem dan een kijkje op onze website onder het kopje ‘portfolio’. U kunt bij ons terecht voor allround evenementenorganisatie in Amsterdam. Benieuwd wat wij als evenementenbureau in Amsterdam of omgeving voor u kunnen doen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen voor uw zakelijke evenementen in Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en enthousiast evenementenbureau of
organisatiebureau in Amsterdam? Dan helpen wij u graag! Als u wilt weten wat wij voor u kunnen doen op het gebied van zakelijke evenementen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt het contactformulier op onze site invullen, mailen naar info@purpur.nl of u kunt bellen naar +31 (0)70 324 00 12. Wat uw wensen ook zijn, niets is ons als marketingbureau te gek op het gebied van evenementenorganisatie. We kijken ernaar uit om als evenementen organisator samen met u een geslaagd evenement in Amsterdam neer te zetten!