Virtual 3D Events

Ben jij op zoek naar een echte live experience in een digitale omgeving voor jouw business event, congres of conferentie?
Een unieke, virtuele 3D omgeving voor jouw sprekers en publiek dat aanvoelt als een live en interactief event? PurPur kan hier, samen met haar partners FX Agency en Walt Wonder Schmidt, een totaalconcept voor neerzetten. Virtuele studio’s en maatwerkoplossingen, volledig aangepast aan jouw corporate huisstijl en wensen, maken een interactieve, online live experience mogelijk
.

Download hier de uitgebreide PDF

Interactie & beleving

Maak gebruik van een virtuele 3D studio die volledig ontworpen kan worden in de stijl van jouw event. In deze studio wordt het publiek virtueel betrokken alsof het fysiek aanwezig is. Of ga nog een stap verder met de maatwerkoplossing Live@Home waarbij we samen een locatie op maat creëren die volledig aansluit bij jouw event (zelfs op Time Square als je wilt!). Sprekers staan virtueel op een podium, tafeldiscussies worden gesimuleerd en het zichtbare publiek is virtueel en actief aanwezig. De interactie en beleving wordt versterkt door de kijker de mogelijkheid te geven vragen te stellen, te stemmen, mee te laten doen aan een quiz of knock-out, content en zelfs emoties te delen door middel van emoticons. Gemakkelijk vanuit huis en via je eigen device.

Veilig & praktisch

Met deze virtuele studio- en maatwerkwerkoplossingen komen publiek en sprekers samen in een virtuele 3D ruimte. Inclusief content en showelementen. De host en spreker(s) presenteren vanuit huis, opgenomen of live. Of live vanuit een studio, waarbij ze door middel van een green-screen geblend worden in de virtuele 3D omgeving. Sprekers en organisatie staan in direct contact met elkaar zodat content en techniek van de livestream van A tot Z worden samengebracht. Samen met Walt Wonder Schmidt, experts in digital storytelling, en FX Agency zijn wij in staat om het totale concept succesvol neer te zetten. De volledige setting kunnen allemaal naar eigen wens en stijl worden ontworpen. Wij adviseren je graag op dit gebied.

Veelzijdige programmering

Ook als voor jouw event meer nodig is dan de innovatieve, virtuele maatwerkoplossingen, adviseren we je graag over de opzet daarvan. Hoe je alle elementen logisch aan elkaar kunt verbinden. Of juist hoe je het kunt opbreken in logische blokken, eventueel verspreid over meerdere dagen. Maar ook de duur van je sessie(s), het moment van de dag, andere dialoogformats, het vasthouden van de aandacht, het voorbereiden van je sprekers op een nieuwe, andere manier van presenteren, de vorm en setting (vanuit huis of studio), de diverse platformen voor de verschillende eventgroottes.

Oplossingsgericht in een nieuwe realiteit

Veel zaken worden nu anders ingericht dan dat we gewend waren. En veel blijft ook hetzelfde, zoals communicatie, registratie, advies, projectmanagement en realisatie. En
ook al duurt het wellicht nog even, ‘live’ events komen zeker terug. Ook in een 1,5 meter-economie. Per slot van rekening ondervinden we dagelijks dat mensen, ménsen om zich heen nodig hebben. Om te inspireren, verbinden en om doelen te bereiken. Een digitale variant, met innovatieve (virtuele) oplossingen, is nu een heel goed alternatief. En straks een zeer waardevolle toevoeging, in de verwachting dat live – en online events elkaar in de toekomst alleen maar zullen gaan versterken.

PurPur Digital Concepts

Er zijn vele spelers en tools beschikbaar voor digitale evenementen. Maar welke tool werkt het beste? Krijg je
wel de kwaliteit die je zoekt? En hoe bereik je je doelgroep en welke middelen zet je daarvoor in? Als ervaren organisatoren van zowel live- als digitale events biedt PurPur een scala aan diensten om jouw digitale event zoveel mogelijk impact te geven. Niet alleen neemt PurPur je veel werk uit handen, maar door hun kennis en ervaring zijn zij, samen met hun partners, in staat een even origineel als betekenisvol (digitaal) zakelijk event samen te stellen.