Event Analyse

Nieuw! De PurPur Event Analyse

In 3 stappen een allround advies voor online, hybrid en live!

Een online event organiseren? Maar zie je door de vele online bomen jouw event-bos niet meer? Of ga je voor hybrid maar heb je geen tijd of voldoende kennis om alle mogelijkheden te onderzoeken? Laat dan een onafhankelijke Event Analyse doen! Dan krijg je in 3 stappen een eerlijke en transparante analyse van de mogelijkheden.

Voor € 500,- krijg je een framework in handen voor jouw event en weet je welke online -, hybrid – of live mogelijkheden passen bij jouw wensen en budget. Maatwerk dus. En laat je het project ook door ons managen en uitrollen? Dan is de analyse gratis!

Kortom: PurPur helpt je de volgende stappen te zetten in de wereld van online -, hybrid – en live events en de mogelijkheden van digitale oplossingen.

In 3 stappen een onafhankelijk advies voor jouw online -, hybrid – of live event: 

  • Stap 1: Intake – Maak een (online) afspraak met PurPur. Tijdens ons interactieve gesprek krijgen we meer inzicht in jullie organisatie en het waarom van het project. We gaan uit van jullie kennis en vragen rondom online – en hybrid mogelijkheden en geven, indien nodig, een toelichting op het online landschap en waar je rekening mee moet houden. Daarbij houden we het heel praktisch.
  • Stap 2: Analyse – Aan de hand van een aantal zeer gerichte vragen verzamelen we alle benodigde data. We creëren daarmee inzicht in jullie situatie – wat zijn de werkelijke wensen, welke mogelijkheden willen jullie hebben voor het event en waar moeten we rekening mee houden.  Elke vraag heeft een functie en brengt ons dichterbij de oplossingen die we naar boven willen halen. Waar nodig schetsen we situaties om zaken te verhelderen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je nog niet op alle vragen antwoord hebt omdat je deze wellicht in je organisatie moet achterhalen. Dat geeft niets – daar bouwen we ruimte voor in. Zodra alle vragen beantwoord zijn, gaan wij voor je aan de slag. 
  • Stap 3: Framework – De Event Analyse is klaar. Je hebt nu een overzicht van de event-mogelijkheden die het beste bij jullie passen. Of dat nu online, hybrid of live is. Helder en praktisch. En ook direct te gebruiken voor het vervolgtraject. Want daar houden wij van. Wil je hier zelf verder mee aan de slag? Dat kan. Je betaalt dan alleen de afgesproken fee. Wil je dit lekker in onze handen laten, dan gaan wij ermee verder. De analyse is dan gratis.

Wat heb je concreet in handen?

Na de Event Analyse heb je een framework voor jouw event. Op basis van jouw gegevens en budget geeft het de mogelijkheden weer m.b.t. studio’s en locaties, settings, platformen, techniek, interactieve tools, inzet sprekers, moderators en side-kicks, en (indien er enige inhoudelijke input beschikbaar is) een globaal programmavoorstel. De analyse is gebaseerd op jullie input, dus ook op jullie budgetindicatie. De analyse zou in principe dus binnen de kaders moeten passen.

Wil je wel een transparante offerte ontvangen? Laat het project dan gewoon door PurPur managen. We gaan graag voor jou aan de slag!