Gemeente Den Haag – Woonvisie 2030

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Woonvisie 2030

Op 10 oktober jl. ontwikkelden en organiseerden wij in samenwerking met Droge en van Drimmelen en in opdracht van de Gemeente Den Haag het Stadgesprek. Tijdens een avondvullend programma werden meer dan 200 bewoners en professionals gevraagd hun mening te geven over de eerste inhoudelijke lijnen van de Woonvisie 2030 voor de gemeente Den Haag. In de nieuwe woonvisie blikte wethouder Jors Wijsmuller samen met dagvoorzitter Anouschka Laheij vooruit en stelden zij prioriteiten.

De verschillende woonthema’s kwamen aan de orde. Hoe denkt men bijvoorbeeld over nieuwe woonprojecten in Den Haag? En hoe energiezuinig moeten woningen in Den Haag worden? Ook experts Peter Boelhouwer en Erna van Holland gaven hun visie op het wonen in 2030.

De meer dan 200 genodigden konden tijdens twee debatrondes digitaal reageren op vragen en stellingen die betrekking hadden op de Woonvisie.

Dagvoorzitter Anouschka Laheij zorgde voor de onderbouwing van de stellingen en vragen. De antwoorden en vrije opmerkingen die direct zichtbaar waren voor het publiek zorgden voor een levendige interactie met de zaal.

PurPur was verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling, inhoudelijke begeleiding, communicatie en productionele uitvoering van dit communicatietraject.  

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3257″][vc_single_image image=”3256″][vc_single_image image=”3258″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Gemeente Den Haag & PurPur Communicatie[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Een reactie plaatsen