Wij gaan verhuizen!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

PurPur verhuist naar de Caballero Fabriek!

Na zo’n 4 jaar op de Voorhofstraat in Voorburg, werd het toch wel hoog tijd voor… iets anders. Iets dynamisch. Een nieuw kantoor. En dat is gevonden in de Caballero Fabriek. Dit multifunctionele bedrijfsverzamelgebouw op de Binckhorst in Den Haag huisvest inmiddels ruim 100 innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Waar het vroeger draaide om sigaretten, ademt het nu bedrijvigheid op het gebied van multimedia, grafisch ontwerp, fotografie, reclame, ICT, communicatie, evenementen en architectuur. 


De kruisbestuiving tussen de verschillende bedrijven met behoud van het industriële karakter van het gebouw maakt de Cab Fab tot een bijzondere locatie. Op veel plekken is het gebouw in originele staat teruggebracht. Nieuwe toevoegingen hebben een duidelijk herkenbare
eigentijdse styling. Dit zorgt o.a. voor een bijzonder aangename sfeer. Bedrijven profiteren van elkaars kennis en netwerk en delen faciliteiten als vergaderruimten, pantry’s en restaurant.

De ligging van de Caballero Fabriek (nabij Den Haag centrum, de A4 en de A12), de inspirerende industriële omgeving, als ook de ruime parkeervoorzieningen maakt dat PurPur met veel plezier en enthousiasme haar intrek heeft genomen in Unit 90 en vol vertrouwen de toekomst in kijkt!

Ben je benieuwd naar onze nieuwe omgeving? Je bent van harte welkom! Bel wel even van tevoren want soms zijn we buiten.

Graag tot snel in de CabFab

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]