Vacature Senior Project Manager Communication & Events

Algemeen

De Senior Project Manager denkt mee en adviseert over de groei van PurPur. Gezamenlijk met de eigenaren wordt bepaald wat de focus (klanten, prospects, eigen evenementen) wordt voor het komende jaar.

Sales

De Senior Project Manager is in staat een bijdrage te leveren aan het behouden van de huidige klanten, maar ook prospects te definiëren en met de juiste argumenten voor PurPur te winnen.

Advies

Een van de krachten van PurPur is het adviseren van de klanten/prospects over de verschillende marketing communicatietrajecten. De Senior Project Manager moet in staat zijn de klanten/prospects een helder en duidelijk advies te geven.

Projectmanagement

De Senior Project Manager pakt zelfstandig de diverse communicatieprojecten voor business-to-business doeleinden op. Het zal hierbij voornamelijk gaan om zakelijke evenementen. Een project wordt van begin tot het einde gemanaged. Hierbij zijn de volgende zaken van groot belang: een goede communicatiestrategie, een goede uitvoering van het project (vooraf, tijdens en achteraf), een goede follow-up, budgetbewaking en evaluatie van het project. De kwaliteit is van zeer groot belang en dient te allen tijde in het oog te worden gehouden. Daarnaast is het van groot belang dat de Senior Project Manager op de hoogte is en meewerkt aan alle lopende PurPur projecten.

Functie eisen

HBO werk- en denkniveau
Beschikbaar 32 uur per week
Zelfstandig kunnen werken
Communicatief zeer vaardig
Affiniteit met sales en marketing en in het bijzonder eventmanagement
Minimaal 5-6 jaar werkervaring in soortgelijke functie
Representatief voorkomen
Creatief en inventief
Goed in Nederland en Engels (in woord en geschrift)
Flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit)

Een reactie plaatsen