Sanoma

[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

Sanoma


[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”3321″ img_size=”200×50″ alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”824″][vc_single_image image=”798″][vc_single_image image=”830″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

In het kort

Opdrachtgever: Sanoma

Opdracht: introductie-/persevenement van alle edities van Helden Magazine

Bereik: landelijke- en vakpers

Locatie: diverse

Bron foto: PurPur

Toelichting

Sanoma, toentertijd uitgever van het Magazine Helden, heeft PurPur gevraagd zorg te dragen voor de introductie evenementen van elke kwartaaleditie van het magazine. Helden Magazine is een initiatief van Frits en Barbara Barend. Tijdens deze evenementen werden de (top)sporters die in het magazine werden belicht uitgenodigd en tijdens het evenement geïnterviewd. Veelal ging het over de mens achter de sporten en wat deze allemaal doormaken op de weg naar succes en/of gewoon in hun dagelijkse privéleven. Het bracht de sporter op bijzondere wijze dichter bij de lezer.

Helden Magazine – nr. 8

In de reeks introductie evenementen die wij voor Sanoma hebben mogen organiseren sprong de editie met Johan Cruyff er toch met kop- en schouders bovenuit. Helden Magazine nummer 8, stond volledig in het teken van Johan Cruyff en zijn Foundation. Er werden 14 personen (‘De 14 van Johan’) tussen de 12 en 23 jaar op een speciale manier geportretteerd samen met een bekende Nederlander. Deze ‘14 van Johan’ waren allemaal personen die sporten dankzij zijn Foundation.

Om alle activiteiten van de Foundation onder de aandacht te brengen en letterlijk een gezicht te geven, zijn ‘de 14 van Johan’ in het leven geroepen.  De ‘14 van Johan’ is een verzameling van kinderen/jongeren met een lichamelijke/ verstandelijke handicap, jongeren van de Cruyff Courts en studenten van het Cruyff College en de Cruyff University. Zij maken allen deel uit van het gedachtengoed van Johan Cruyff.

Voor deze gelegenheid werd een aanpalende tenten gebouwd aan het Olympisch Stadion om alle gasten te kunnen herbergen. Het werd een feestelijke happening, mede dankzij het 14-jarige bestaan van de Foundation, met vele topsporters, bekende Nederlanders en landelijke pers.

PurPur was verantwoordelijk voor het totale projectmanagement, begeleiding, communicatie, registratie en productionele uitvoering van dit introductie-/persevenement. 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]