RAET

[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

Raet


[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”1113″ img_size=”50×50″ alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

In het kort

Opdrachtgever: Raet

Opdracht: Ad-hoc aanvraag voor het overnemen van de organisatie van de jaarlijkse klantendag

Bereik: 600 klanten van Raet

Locatie: Cinemec te Ede 

Toelichting

Nog geen twee weken voor aanvang van de jaarlijkse terugkerende klantendag van Raet werden we gevraagd deze op te pakken en uit te voeren. Een mooie ad-hoc klus! 

De ruim 600 klanten van Raet werden in het Cinemec te Ede ontvangen. Tijdens het plenaire programma werden de nieuwste ontwikkelingen binnen de organisatie gepresenteerd en sprak CEO en founder van Mars-One Bas Lansdorp over hun grote plannen op Mars. Er vond een digitale discussie plaats en tijdens een flink aantal subsessies kon men uitgebreide informatie krijgen over de verschillende takken van dienstverlening van Raet. PurPur zorgde en ontzorgde. Waar twee weken daarvoor alleen de uitnodigingen verstuurd waren stond op 2 oktober een volledig verzorgd evenement. 

PurPur was verantwoordelijk voor het projectmanagement, de conceptontwikkeling, begeleiding, communicatie en productionele uitvoering van dit evenement. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]