PurPur is opnieuw Preferred Supplier Events & Tradeshows voor HP Benelux

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

PERSBERICHT

Voor de derde keer op rij is PurPur gekozen door HP als Preferred Supplier Events & Trade Shows voor de Benelux. Na een selectieperiode van 6 maanden mag PurPur opnieuw een contract tekenen voor de komende 3 jaar.

PurPur is een projectmanagement bureau voor marketing – en communicatietrajecten met een focus op zakelijke evenementen. Het bureau is in 2006 gestart nadat beide compagnons jarenlang ervaring hadden opgedaan aan klantzijde. Door deze kennis en ervaring speelt zij makkelijk in op de vraagstukken die spelen bij haar klantenkring. De klanten die tot het portfolio van PurPur behoren komen uit de midden- tot grootzakelijke markt (profit & non-profit).

HP creëert nieuwe technologische mogelijkheden die een positief effect hebben op mensen, bedrijven, overheden en de maatschappij. Met het breedste technologie portfolio betreffende printing, personal systems, software, services en IT infrastructuur, levert HP oplossingen voor de meest complexe uitdagingen van klanten over de hele wereld.

Note voor de redactie:
Contactpersonen: Annemieke Hogenelst / Debby Blewanus
Telefoonnummer: 070-3240012

Meer informatie:
www.purpur.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Een reactie plaatsen