PinkRoccade Healthcare

[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

PinkRoccade Healthcare


[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”3337″ img_size=”200×50″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

In het kort

Opdrachtgever: PinkRoccade Healthcare

Opdracht: Studiereis naar Berlijn

Thema: Integrale bedrijfsvoering voor zorgorganisaties

Bereik: 25 directieleden en raden van bestuur van diverse grote organisaties binnen Healthcare

Locatie: Berlijn

Bron foto: PurPur

Toelichting

Voor PinkRoccade kregen wij de opdracht een volledig verzorgde tweedaagse studiereis te ontwikkelen. Pink Roccade nodigde directies en raden van bestuur van zorgorganisaties uit om gedurende een intensief programma te praten over geïntrigeerde bedrijfsvoering. De studiereis vond plaats in Berlijn in verband met de ontwikkelingen binnen Healtcare bij diverse grote zorginstellingen aldaar. Naast een stevig inhoudelijk programma in onder andere het Academisch ziekenhuis Charité genoten de 25 deelnemers van een bijzonder sociaal programma waarbij we niet voorbij konden gaan aan de Trabant en de prachtige stad met bijzondere architectonische en culturele plekken. Zoals PurPur gewend is, werd ook aandacht geschonken aan het thuisfront.

PurPur was verantwoordelijk voor het projectmanagement, de conceptontwikkeling, begeleiding, communicatie en productionele uitvoering van deze studiereis. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]