Lancering website nieuw tassenmerk PorPora

PorPora is een nieuw tassenlabel op de Nederlandse markt met sinds deze maand een eigen website. Op www.porpora.nl is de gehele collectie te zien.

PorPora is nieuw. Bedacht en opgezet door 2 vrouwen die houden van goede en betaalbare kwaliteit. PorPora begon haar reis in Italië en heeft nu Nederland bereikt. ‘Maar daar blijft het niet bij’, zeggen de 2 eigenaresses. ‘PorPora blijft op zoek naar mooie en handige producten in schitterende, modieuze kleuren – passend bij elke outfit, elke gelegenheid en elk jaargetijde. Passend bij elke vrouw die gezien mag worden’.

De tassen van PorPora zijn gemaakt van soepel Italiaans leer en zijn leverbaar in veel kleuren. Er is een PorPora tas voor elke gelegenheid: een ruime schoudertas om te gaan shoppen, een handzame clutch wanneer je uitgaat en alles er tussenin.

De huidige collectie bestaat uit diverse tassen, clutches en portemonnees. Alle modellen zijn voorzien van een mooie, zilverkleurige PorPora tag. De tassen zijn vernoemd naar Italiaanse steden zoals de Buccino, Morbello, Regalo en de San Vito.

Een reactie plaatsen