ICI PARIS XL – Happy Singles Day 2015

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ICI PARIS XL – Happy Singles Day

Op 11/11 was het Singles Day; dé internationale feestdag waarop alle ‘singles’ zichzelf extra in de watten mogen leggen.

In dit kader heeft ICI PARIS XL PurPur gevraagd om de organisatie op zich te nemen om groots uit te pakken op deze dag. Voor ICI PARIS XL een mooi moment om de trendsettende rol nog maar eens te onderschrijven door in het springen op ‘Singles Day’.

ICI PARIS XL heeft de focus dit jaar gelegd op het Happy Single zijn én waarom je dat dan bent. Je bent happy en trakteert jezelf op deze dag! ICI PARIS XL is bij uitstek the place2be om je te laten stralen. Van binnen én van buiten. Dit resulteerde in veel beauty en leuke activiteiten waarbij maximale verwennerij centraal stond: healthy juices, gezond bewegen, kleurenanalyse, geur experts, huidanalyse, nagel stylistes en niet te vergeten een fijne goodiebag om mee te nemen.

De ICI PARIS XL vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Groningen maakte er een waar feestje van voor de Happy Single van Nederland.

Note: mocht je meer willen weten over het wereldwijde succes van deze internationale feestdag, lees dan eens dit artikeltje[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/Zqthc5UORDY”][/vc_column][/vc_row]

Een reactie plaatsen