HPE Reimagine

HPE Reimagine

HPE Reimagine is de grootste HPE conferentie in Nederland. Het zeer veelzijdige aanbod sloot naadloos aan bij de verwachtingen van de diverse doelgroepen die elk op hun eigen niveau werden bediend. Een non-stop en one-stop-shop voor kennis over de meest prangende IT-vraagstukken, strategische inzichten, nieuwe technologische ontwikkelingen en interessante business cases. Reimagine 2018 presenteerde een ijzersterk programma dat de partner en klant de gelegenheid bood nieuwe kennis en inzichten tot zich te nemen én te netwerken met hun peers in de IT-industrie. 

In het kort: diverse plenaire programma’s, tientallen verschillende en repeterende, inhoudelijke sessies verdeeld over Tech Tracks, Inspiration Tracks en Industry Tracks, persprogramma, uitgebreide beursvloer waar niet alleen HPE zich presenteerde maar ook haar partners, jaarlijkse HPE Partner Awards uitreiking, lunches voor (hoger) management. 

Verantwoordelijkheden

PurPur was verantwoordelijk voor het totale projectmanagement, de conceptontwikkeling, begeleiding, communicatie en registratie, beursontwikkeling en -productie, productionele uitvoering, logistiek en financieel management.

In het kort

Opdrachtgever:
Hewlett Packard Enterprise
Opdracht:
Conferentie ‘HPE Reimagine 2018’
Bereik:
1.200 partners & klanten
Thema:
Recharge Your Brain
Locatie:
Midden Nederland Hallen, Barneveld

Partners

Nazca Vormgevers
GB Creation
Burgers Stand- en Interieurbouw

Bron foto’s en film

Rogier Bos
Talent2Connect

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image