Hewlett Packard Enterprise

[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

Hewlett Packard Enterprise


[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”1944″ img_size=”50×50″ alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_tta_tour color=”purple” active_section=”1″][vc_tta_section title=”HPE Reimagine 2016″ tab_id=”1478687063626-81d337c2-ae75″][vc_column_text]

Hewlett Packard Enterprise – Reimagine 2016 

In het kort

Opdrachtgever: Hewlett Packard Enterprise

Opdracht: 2-daagse conferentie ‘Reimagine 2016’

Bereik: 650 partners en 450 klanten

Thema: Accelerate Next

Locatie: NBC Congrescentrum

Bron foto: PurPur, Arie Cijfer 

Toelichting

De conferentie ‘Reimagine 2016’ is eigenlijk een verzameling van meerdere evenementen in 1. Het zeer veelzijdige aanbod sloot naadloos aan bij de verwachtingen van de diverse doelgroepen, die 2 dagen lang elk op hun eigen niveau werden bediend.

Een non-stop- en one-stop-shop voor kennis over de meest prangende IT-vraagstukken, strategische inzichten, nieuwe technologische ontwikkelingen en interessante business cases. Reimagine 2016 presenteerde een ijzersterk programma dat de partner en klant de gelegenheid bood nieuwe kennis en inzichten tot zich te nemen én te netwerken met hun peers in de IT-industrie. Vanuit hun studio op locatie werd ook BNR’s programma “Zakendoen met” opgenomen en werd ingehaakt op de actualiteit.

In een notendop: 4 verschillende plenaire programma’s waarvan de inhoud met 3D-projectie werd gevisualiseerd, tientallen verschillende, repeterende, inhoudelijke sessies, industry sessies, 2 nagebootste labs, persprogramma, uitgebreide beursvloer (die beide dagen verschillende standhouders kende), live uitzending van Business News Radio vanaf de beursvloer, jaarlijkse HPE Partner Awards uitreiking, lunches en diners voor (hoger) management.

PurPur was verantwoordelijk voor het totale projectmanagement, de conceptontwikkeling, begeleiding, communicatie en registratie, beursontwikkeling en productionele uitvoering van deze 2-daagse conferentie. 

Opdrachtgever aan het woord

‘Snel schakelen en kwaliteit leveren. Dat is wat onze relaties verwachten en dat is ook wat wij verwachten van onze leveranciers. PurPur kent HP en de Business to Business IT markt en werkt al jaren als preferred supplier voor HP Events & Tradeshows.

Dat merk je in de uitvoering: pro-actief, flexibel, prettig kritisch en tot in de puntjes verzorgd. Met transparante werkprocessen, een goed netwerk van leveranciers en een ‘keep smiling’ mentaliteit is PurPur volledig ingespeeld op de doelstelling HP goed neer te zetten. PurPur heeft de afgelopen jaren vele grote en kleinere events voor HP georganiseerd. Voor mij zijn de ‘HP Software Performance Tour’ en ‘HP Crosstalk’ gevestigde events geworden door de samenwerking met PurPur. Met PurPur werk je vol vertrouwen en een big smile naar een succesvol event toe’!

Mariëtte van der Meer, Marketing Program Manager Benelux, Hewlett Packard Enterprise[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”HPE Software Performance Tour” tab_id=”1478687063673-c649569e-ee52″][vc_column_text]

Hewlett Packard Enterprise – Software Performance Tour 

In het kort

Opdrachtgever: Hewlett Packard Enterprise

Opdracht: Software Performance Tour

Bereik: 300 partners en klanten

Thema: The New Style of Business

Locatie: Theater Amsterdam

Bron foto: PurPur

Toelichting

PurPur is gevraagd de volledige organisatie op zich te nemen van de Software Performance Tour. In één dag de diverse doelgroepen op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen in IT én bij HP. Een compleet programma vol innovatie en praktische workshops. Inclusief ‘best practices’ door vooraanstaande organisaties die hun IT succesvol hebben getransformeerd.

PurPur was verantwoordelijk voor het totale projectmanagement, de conceptontwikkeling, begeleiding, communicatie en registratie, beursontwikkeling en productionele uitvoering van deze world tour. 

dsc05821dsc05826

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”HPE Storage Expo” tab_id=”1478687690828-11521584-ad51″][vc_column_text]

Hewlett Packard Enterprise – Storage Expo

In het kort

Opdrachtgever: Hewlett Packard Enterprise

Opdracht: HPE stand tijdens Storage Expo

Bereik: aantal bezoekers: 8.000 bezoekers / aantal exposanten: 150

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Bron foto: PurPur 

Toelichting

Omdat het beheren en beheersen van de huisstijl een vast gegeven is als preferred supplier van HPE, is PurPur in de afgelopen jaren gevraagd een stand te ontwerpen en ontwikkelen voor de jaarlijks terugkerende Storage Expo (vanaf 2017 ‘Data & Cloud Expo’): het event dat gaat over actuele vraagstukken en relevante oplossingen omtrent zakelijke ICT. Een kopstand van zo’n 100m2, met de (in de loop der jaren) veranderende huisstijl ook een veranderende look & feel, messaging en activatie.

Alle stands van HPE worden veelal ontwikkeld met medewerking van onze vaste partners op het gebied van design (GB Creation) en standbouw (Burgers Stand- en Interieurbouw) – zij weten als geen ander te voldoen aan de hoge kwaliteit die onze klant van ons vraagt. Met elkaar overtreffen we vaak de verwachting. Elk project in deze samenwerking is weer een bevestiging van de uitspraak ‘don’t change a winning team!’

PurPur was verantwoordelijk voor het totale projectmanagement m.b.t. het ontwerp, de ontwikkeling, bouw en inrichting van de stand, het ontwikkelen van de communicatiedragers en aanvullende standbemanning voor deze 2-daagse conferentie met beursvloer. 

DSC06577 DSC06579

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tour][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”3497″ img_size=”200×200″][vc_single_image image=”3498″ img_size=”200×200″][vc_single_image image=”3502″ img_size=”200×200″][vc_single_image image=”3510″ img_size=”200×200″][vc_single_image image=”3506″ img_size=”200×200″][/vc_column][/vc_row]