Heineken

[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

Heineken


[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”3493″ img_size=”100×50″ alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Heineken – Media Cafe 

In het kort

Opdrachtgever: Heineken

Opdracht: Media Cafe

Bereik: 70 personen (landelijke pers, horeca-vakpers, mediabureaus, relaties)

Locatie: Café Restaurant Stanislavski Amsterdam

Toelichting

PurPur is gevraagd om voor Heineken Nederland het Media Café, dat 1 a 2 keer per jaar plaatsvindt, te organiseren en vorm te geven in café-restaurant Stanislavski aan het Leidseplein – voor Heineken de “showroom” van haar bier-, cider-, koffie- en thee producten. Heineken Nederland is trendsetter en innovaties spelen hierbij een belangrijke rol: veel nieuwsitems komen bij elkaar. Uitvindingen als BeerTender, Heineken The City maar ook de introductie van Cider en Bazar Coffee and Tea, zijn hier een goed voorbeeld van.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Naast het feit dat tijdens het Media Café de marketingvisie en innovaties van Heineken werden gepresenteerd, was er deze keer speciale aandacht voor het nieuwe segment Cider, in de vorm van Jillz en Strongbow Gold. Deze van oorsprong Ierse merken zijn niet alleen op tap beschikbaar in de horeca maar nu ook op fles voor retail. Het daarbij behorende nieuwe ‘schappenplan’ voor het retailkanaal werd dan ook ter plaatse onthult aan de pers. De focus op het nieuwe segment Cider werd onder andere visueel gemaakt door de nieuwe Jillz TV commercial en de tientallen grote appelbomen die PurPur voor de gelegenheid op het plein voor Stanislavski heeft geplaatst. Het gehele programma werd gepresenteerd in talkshow-setting, waar Mariska Hulscher de interviews, presentaties en Q&A’s leidde.

PurPur was verantwoordelijk voor het totale projectmanagement, de conceptontwikkeling, begeleiding en productionele uitvoering van dit persevenement. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]