HAPPY NEW YEAR! De eerste dagen van het nieuwe jaar zijn inmiddels voorbij. Naast een beetje bijkomen, gaf de afgelopen 2 weken ons de tijd om terug te kijken op het afgelopen maanden en vooral om vooruit te blikken naar het nieuwe jaar. 2016 wordt voor PurPur bijzonder. Mede daarom hebben wij besloten om een aantal thema’s te formuleren wat onze focus is voor het komende jaar: vieren, samenwerken en kennis delen. We lichten ze even kort toe:

VIEREN

Op maandag 22 februari vieren wij ons 10-jarige bestaan. Na jarenlang aan klantzijde te hebben gewerkt, besloten wij, Annemieke en Debby, de uitdaging aan te pakken en een eigen bedrijf te starten. Met als doel: doen waar we goed in zijn en dat tot een succes maken. Nu, 10 jaar later, zijn wij nog steeds heel blij en vooral trots dat wij die stap hebben gemaakt. Dagelijks werken we met een leuk en enthousiast team aan mooie projecten. Maar daar later dit jaar meer over…

SAMENWERKEN

Het leukste dat wij aan ons werk vinden is het samenwerken met verschillende mensen en bedrijven. Elkaar inspireren om samen te komen tot een mooi project of activiteit, met maximaal resultaat. Uiteraard onze klanten, maar ook de kennispartners met wie een langdurige relatie hebben opgebouwd dragen bij aan deze samenwerking.

KENNIS DELEN

Met de jaren hebben we op vele vlakken ervaring opgedaan: marketing, communicatie, evenementen organisatie, project management enz. Met de mogelijkheden van onze vernieuwde website, gaan we deze kennis vanaf dit jaar met jullie delen. Niet alleen welke projecten we organiseren, maar ook hoe wij dit aanpakken. Wat betekent projectmanagement, hoe organiseer je een evenement, wat komt er allemaal bij kijken? Eigenlijk een soort digitaal handboek.

Daarnaast introduceren we ook “Share your Coffee Moment with us”. Gewoon op iedere eerste dinsdagochtend van de maand samen koffie drinken en praten over wat jou bezig houdt. Soms met een thema en soms gewoon kijken wat het ons brengt. De eerste keer staat gepland op 2 februari a.s om 10 uur bij Coffee Works of Elpidio Enoteca in Voorburg.

Wij nodigen jou graag bij ons uit voor een lekker warm, inspirerend kopje koffie. Thee mag ook. Laat je ons weten of je bij ons aanschuift?

Koffie met PurPur