Gemeente Den Haag

[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

Gemeente Den Haag


[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”3186″ img_size=”50×50″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]In het kort

  • Opdrachtgever: Gemeente Den Haag
  • Opdracht: Ontwikkel een inspirerend stadsbreed gesprek, in de vorm van een evenement, voor 150-200 personen waarin partijen het gesprek voeren over de nieuwe woonvisie voor Den Haag als geheel, een aantal belangrijke deelthema’s en een uitvoeringsplan.
  • Thema: Woonvisie 2030
  • Bereik: ruim 200 bewoners en professionals van Gemeente Den Haag
  • Locatie: Bazaar of Ideas, Den Haag
  • Actueel: meer info
  • Bron foto: PurPur

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Toelichting

PurPur ontwikkelde en organiseerde in samenwerking met Droge en van Drimmelen het Stadgesprek. Tijdens een interactief programma werden meer dan 200 bewoners en professionals gevraagd hun mening te geven over de eerste inhoudelijke lijnen van de Woonvisie 2030 voor de gemeente Den Haag.

In de nieuwe woonvisie blikte wethouder Jors Wijsmuller samen met dagvoorzitter Anouschka Laheij vooruit waarbij de verschillende woonthema’s aan de orde kwamen zoals: nieuwe woonprojecten in Den Haag, hoe energiezuinig moeten woningen in Den Haag worden, visie van experts op wonen in 2030.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/4″][vc_column_text]PurPur was verantwoordelijk voor het projectmanagement, de conceptontwikkeling, inhoudelijke begeleiding, communicatie en productionele uitvoering van dit communicatietraject.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_images_carousel images=”3257,3258,3256,3186,3167″ img_size=”medium” autoplay=”yes”][/vc_column][/vc_row]