Even voorstellen!

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Even voorstellen!

Graag stel ik mij aan u voor als Senior Projectmanager Communicatie & Evenementen bij PurPur. Mijn naam is Sabine Nuijten en per 1 april ben ik aangetrokken om samen met het PurPur team haar projecten uit te bouwen tot een nog groter succes.

Mijn achtergrond is lang en breed als het gaat om het ontwikkelen en produceren van complexe projecten.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]even-voorstellen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De afgelopen jaren was ik onder andere werkzaam bij IDTV en Kingcanary, en onder meer betrokken bij de ontwikkeling en organisatie van de Gouden Loekies, de Pink Ribbon Awards en het 125-jarig bestaan van de ANWB. Als zelfstandig professional heb ik de afgelopen jaren uiteenlopende evenementen mogen ontwikkelen. Als kroon op mijn werk heb ik enige jaren geleden een Gouden Giraffe (Live Communication Award) in ontvangst mogen nemen.

Met mijn indiensttreding bij PurPur is mijn persoonlijke wens op werkgebied uitgekomen: samen met een gedreven en ervaren team van nog meer ‘vakidioten’ mooie projecten neer te zetten. En onlosmakelijk verbonden daaraan; tevreden klanten!

Ik zie uit naar een prettige en succesvolle samenwerking – dus heel graag: tot ziens![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Een reactie plaatsen