Business Challenge Rotterdam – nog 28 dagen te gaan

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  Business Challenge Rotterdam 2016. Het grootste netwerkevenement van regio Rijnmond vindt plaats op woensdag 16 juni in De Kuip. Ontmoeten, inspireren en netwerken – daar draait het om op deze dag. Samen met onze partners en deelnemers bereiden we ons de komende weken verder voor op een bijzonder evenement op een bijzondere plek: de bekendste Rotterdamse middenstip.

Op dinsdag 17 mei vond de kick-off plaats met de partners. Hoofdsponsor DRV Accountants & Adviseurs was gastheer van deze avond en het was tot in de details goed georganiseerd. De opkomst was boven verwachting hoog en dat gaf de juiste sfeer. Gedurende het korte en krachtige programma, onder leiding van Jan Dirk Stouten, werden de aanwezigen meegenomen in de voorbereidingen en mogelijkheden van Business Challenge Rotterdam 2016. 

Ook PurPur B.V. vervult deze editie een belangrijke rol als officiële communicatiepartner van Business Challenge Rotterdam. Debby Blewanus legde uit wat communicatie betekent bij dit evenement en hoe iedereen hier zijn voordeel bij kan halen. PurPur levert namelijk de tools aan voor een eenduidige communicatie naar buiten waar iedereen op eenvoudige wijze, met behoud van eigen huisstijl, efficient gebruik van kan maken. Dit werd unaniem gewaardeerd en gezien als een professionele stap voorwaarts in de totstandkoming van dit evenement. 

Tijdens de afsluitende borrel in ‘De Bruine Kroeg’, een gezellige ontmoetingsplek op het kantoor van DRV Accountants & Adviseurs, werd ‘ontmoeten, inspireren en netwerken’ direct toegepast. Wat een enthousiasme! Een goede start met zoveel animo. Want met elkaar brengen we het tot stand en met elkaar maken we het tot een succes!

Business Challenge Rotterdam

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2923″][vc_single_image image=”2954″][vc_single_image image=”2955″][/vc_column][/vc_row]

Een reactie plaatsen