Aruba krijgt vorm tijdens HITEC 2018

Het succesvolle teamwork van PurPur, GB Creation en Burgers Stand- en Interieurbouw (in opdracht van Aruba) begint vorm te krijgen tijdens de opbouw van HITEC 2018 (RAI Amsterdam, 11-13 april 2018).

HITEC (Hospitality Industry Technology Exposition & Conference) is Europa’s grootste hospitality technology event – het innovatieve centrum voor de laatste ontwikkelingen, voor en met alle industry influencers, vendors, hoteleigenaren en -ketens en wereldwijde brands.

Het evenement trekt ongeveer 1000 professionals en vendors uit de hospitality branche om de laatste innovaties en belangrijke onderwerpen uit de industry te bespreken.
Het 2-daagse programma heeft een beursvloer met meer dan 100 standhouders, keynote presentaties en verschillende educatieve sessies.

Op de prominente stand van Aruba zullen de laatste producten en – oplossingen voor de branche worden getoond. Zowel voor de hospitality industrie als voor de LPV’s (Large Public Venues (zoals resorts, hotel ballrooms, casino’s en convention centers).

HITEC 2018 – beletteren Aruba stand
HITEC 2018 – opslagruimte Aruba stand
HITEC 2018 – Aruba: happy customer