Feest vieren mag! Tien jaar ondernemer!

[vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”2794,2793,2792″ img_size=”medium” speed=”3000″ autoplay=”yes”][vc_column_text]Tien jarig bestaan PurPur 

22 februari 2016: Een wake-up call startte de dag met een mededeling van 2 collega’s dat ze ‘er vandaag helaas niet bij konden zijn’ (!) en dat we ‘morgen om 09.45 klaar moesten staan’ op een zekere locatie. Vragen waren niet toegestaan. Of tenminste; ze werden niet beantwoordt. En dat is iets dat wij niet gewend zijn. Niet weten wat ons te wachten staat… Toch duurde het niet lang om ons lot gewillig over te dragen aan 2 doorgewinterde organisatietalenten.

Achteraf door hen toegegeven, het bleek een vooropgezet plan om ons 10-jarige bestaan op de officiële dag met z’n 2en te vieren. De start bij Mama Kelly op de Binckhorstlaan (zo ongeveer onze achtertuin) bleek een goed idee. Wat een bijzondere locatie en wat een hartverwarmend ontvangst met ballonnen en champagne. Wat volgde was, geheel naar eigen initiatief en inzicht, geweldig opgemaakt binnen het 10-jarige thema en bovendien overheerlijk. Dit smaakt naar meer. Maar dat is voor later.

De koude en druilerige dag die voor ons lag hebben we snel ontweken door over de grenzen te gaan. Een gezellige autorit vol herinneringen en anekdotes. Zelfreflectie had gekund, maar kwam er gewoon niet van. 😉 Social media werd veelvuldig gecheckt omdat iedereen ons gedurende de dag de hartelijke felicitaties toewenste. Echt een feestdag!

Debby & Annemieke

22 februari 2016[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tweetmeme][vc_googleplus][vc_facebook][/vc_column][/vc_row]

Een reactie plaatsen